Karanka: Ronaldo i Mesi iz druge galaksije

Izvor: Kurir, 12.Dec.2012, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karanka: Ronaldo i Mesi iz druge galaksije

Najbolji strelci Reala i Barselone, Ronaldo i Mesi i ove godine su glavni kandidati za osvajanje prestižne nagrade Zlatna lopta

MADRID - Pomoćni trener fudbalera madridskog Reala, Aitor Karanka rekao je danas da mu ponekad deluje kao da su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi iz "druge galaksije".

"Kao što je moj šef (Murinjo) rekao posle utakmice sa Barselonom, radi se o igračima koji kao da su iz druge galaksije i deluje mi da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << hrane i motivišu uspesima ovog drugog. Jedan postavi novi rekord, pa ga sledeće sezone drugi obori. Klubovi su srećni što imaju takve zvezde", kazao je Karanka španskim medijima.

Mesi je tokom ove godine postigao ukupno 86 golova u svim takmičenjima i oborio rekord slavnog Nemca Gerda Milera, dok je Ronaldo prošle sezone dao 46 pogodaka u Primeri.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.