Izvor: Mondo, 14.Avg.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžići na sudu zbog pomoći Radovanu?

Članovi porodice Radovana Karadžića mogli bi da budu krivično gonjeni zbog toga što su mu 11 godina pomagali da izbegne hapšenje po optužnici za ratne zločine, izjavio je u četvrtak prvi zamenik visokog predstavnika u BiH Rafi Gregorijan.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I članovi porodice Karadžić mogli bi na sud

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2008, 02:37

SARAJEVO - Protiv članova porodice Radovana Karadžića mogao bi da bude pokrenut postupak zbog toga što su 11 godina pomagali čoveku optuženom za genocid da izbegava hapšenje, rekao je zamenik visokog predstavnika u BiH Rafi Gregorijan ..."Oni mogu biti predmet domaćih i međunarodnih sankcija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Gregorian: treba kazneno goniti obitelj Karadžić

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Avg.2008

Obitelj bivšeg lidera bosanskih Srba Radovana Karadžića mogla bi se suočiti s kaznenim gonjenjem zbog pomaganja njemu u izbjegavanju uhićenja 11 godina zbog optužbi za ratne zločine, izjavio je u četvrtak vodeći međunarodni dužnosnik."Oni ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

GREGORIJAN VEĆ PRESUDIO KARADŽIĆIMA

Izvor: Press, 15.Avg.2008

Najavom da će krivično goniti porodicu Karadžić zbog podrške haškim beguncima, zamenik šefa OHR-a već je presudio njegovoj ženi i deci, tvrdi Dragiša Jokić, pravni zastupnik Karadžićeve porodice. .Prvi zamenik visokog predstavnika u BiH Rafi Gregorijan poručio je da bi porodica haškog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.