Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2020, 11:33

Kanje Vest možda u trci za predsednika SAD

Američki reper Kanje Vest najavio je na Tviteru da namerava da se kandiduje za predsednika SAD na ovogodišnjim izborima u novembru.

"Moramo da ispunimo obećanje Amerike verom u Boga, ujedinjenjem vizije i izgradnjom budućnosti. Kandidujem se za predsednika SAD", napisao je reper uz haštag #2020VISION, prenosi Glas Amerike.

Nije, međutim, poznato da li će Vest zaista ući u trku sa aktuelnim presdsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Donaldom Trampom i demokratom Džoom Bajdenom.

Kanje Vest inače podržava Trampa, često to iskazuje na društvenim mrežama, a čak se i sastao sa njim u Beloj kući.

Nekoliko puta je nagovestio da želi da se kandiduje za predsednika SAD.

Najavu repera na Tviteru je podržao i njegov prijatelj, milijarder Ilon Mask.

"Imaš moju punu podršku", napisao je Mask.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

KIM KARDAŠIJAN I KANJE VEST BI U BELU KUĆU: Do sada su podržavali Trampa, a evo koji MILIJARDER je sad uz repera!

Izvor: Kurir, 06.Jul.2020

Američki reper Kanje Vest najavio je na Tviteru da namerava da se kandiduje za predsednika SAD na ovogodišnjim izborima u novembru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.