Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2022, 16:03

Kanada: Pank rok gitarista ubijen, optužen sin

Kanadski rok gitarista Gord Luis (65) pronađen je mrtav u kući u Hamiltonu u Ontariju, a za ubistvo je osumnjičen njegov sin.

Rokerov sin Džonaton Luis (41) uhapšen je i optužen za ubistvo drugog stepena, dok policijska uprava Hamiltona nastavlja da istražuje slučaj, navode lokalni mediji.

Policija je suosnivača pank rok benda "Teenage Head", osnovanog 1975, pronašla mrtvog tokom vikenda, nakon čega su saopštili da ne traže novog osumnjičenog.

Nastavljamo da tražimo svedoke i pregledamo video zapise u tom kraju, rekla je portparolka policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gitarista pronađen mrtav – sin optužen za ubistvo

Izvor: B92, 10.Avg.2022

Gord Luis (65), jedan od saosnivača kanadske pank-rok grupe "Tinejdž hed" (Teenage Head), pronađen je mrtav u svom stanu u Hamiltonu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.