Kamioni na Horgošu čekaju sedam sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2021, 15:50

Kamioni na Horgošu čekaju sedam sati

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je sedam sati, a na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Do ponedeljka u šest ujutru na Pančevačkom mostu će se izvoditi radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije, čime >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će se steći uslovi za propisanu zabranu saobraćaja teretnim motornim vozilima ukupne mase 12 tona.

Na putu od Kraljeva do Ušća u mestu Progorelica, izvodiće se radovi na sanaciji klizišta, uz naizmenično propuštanje vozila. Planirani rok završetka radova je 31. decembar.

Zbog izgradnje nadvožnjaka na putu Golubinci-Stara Pazova, u delu ulice Ćirila i Metodija u Staroj Pazovi, do 01. marta 2022.godine saobraćaj će biti obustavljen.

Alternativni putni pravac je put Stara Pazova - Inđija i Inđija - Putinci.

Do kraja oktobra izvodiće se radovi na sanaciji pločastog propusta uz naizmenično propuštanje vozila na deonici Vršac - Straža.

Na putu Žabari - Četereže do 30. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.