Kamion napravio haos: Obrenovac bio u mraku

Izvor: Mondo, 24.Maj.2016, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamion napravio haos: Obrenovac bio u mraku

U Obrenovcu je udesa prouzrokovao nestanak struje u jednom delu te opštine, ali je posle nekoliko sati ponovo uspostavljeno napajanje korisnika električnom energijom.

Foto: MONDO, Petar Stojanović

Sandra Alagić iz Elektrodistribucije je kazala Tanjugu da je vozač teretnog kamiona udario u delakovod i pokidao kablove, tako da je deo Obrenovca ostao bez struje, a policija je u jednom trenutku zatvorila i saobraćaj jer je dalekovog pao na Obrenovački put. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"To je već treći put, čini mi se da se na istom mestu obara dalekovod. U pitanju je deonica puta gde se kamioni verovatno okrecu i u tom manevru zakace dalekovod", kazala je ona.

Ona je ponovila da je sada problem rešen i da su korisnici dobili električnu energiju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uspostavljeno napajanje Obrenovca strujom

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 08:54

U Obrenovcu je nakon udesa koji je sinoć prouzrokovao nestanak struje u jednom delu te opštine, ponovo uspostavljeno napajanje korisnika električnom energijom, rekla je Tanjugu Sandra Alagić iz Elektrodistribucije...Alagić je kazala da je vozač teretnog kamiona udario u delakovod i pokidao kablove,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.