Kamate neće padati

Izvor: OkRadio.rs, 08.Apr.2013, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamate neće padati

Inflacija usporila, kurs se stabilizuje - da li su to znaci da će nam krediti biti jeftiniji? Bankari zbog rasta zajmova koje ne mogu da naplate, ne smanjuju marže.Sadašnji nivo referentne kamate, prema rečima ovog profesora, održava devizni kurs stabilnim. Građani i firme koji otplaćuju kredite ili nameravaju da se zaduže do kraja godine ne mogu da se nadaju manjim kamatnim stopama. Narodna banka Srbije očekuje da se inflacija stabilizuje i počne da se smanjuje, što bi joj omogućilo da snizi referentnu kamatu od koje zavisi cena kredita u dinarima, ali kamate, po svemu sudeći, neće padati. Ovo...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kamate neće padati

Izvor: Krediti.rs, 08.Apr.2013

Inflacija usporila, kurs se stabilizuje - da li su to znaci da će nam krediti biti jeftiniji? Bankari zbog rasta zajmova koje ne mogu da naplate, ne smanjuju marže.

Nastavak na Krediti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.