Kalimero se vraća na male ekrane

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalimero se vraća na male ekrane

Čuveno crno pile Kalimero će se u novoj 3D seriji mnogo promeniti

Čuveno crno pile Kalimero, koje je nedavno proslavilo svoju 50-godišnjicu, vraća se na male ekrane novom, 3D animiranom serijom.

Iako i dalje hoda sa ljuskom od jajeta na glavi, vajkajući se kako je sve "nepravda", Kalimero se ipak dosta promenio.

U duhu novog vremena više se ne prepušta melanholiji, već stvar uzima u svoje ruke i nalazi rešenje.

Nastalo u julu 1963. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godine za potrebe reklame (u pitanju je bio prašak za pranje veša), simpatično pile je 11 godina kasnije postalo junak popularnog crtaća koji se prikazivao širom sveta.

Nova serija, nastala u italijansko-francusko-japanskoj koprodukciji, ima 106 epizoda u trajanju od 11 minuta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kristina o Emini: Moj način je direktan i ne želim da se svima dopadnem!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 11:20

Sudija rijalitija "X faktor" Kristina Kovač, iskoristila je priliku da preko svog Fejsbuk profila rasvetli događaje, koji se odnose na razne "teorije zavere" u ovom takmičenju...Nakon što se i njena koleginica Emina Jahović oglasila putem Tvitera da se vodi hajka protiv nje, i Kristina Kovač je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.