Kakvo nas vreme očekuje za praznike?

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 11:42

Kakvo nas vreme očekuje za praznike?

U Srbiji će sutra biti toplo, promenljivo oblačno, u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima.

U planinskim predelima i na severu ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom.

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak, jugozapadni. Najniža temperatura od 11 do 15 C, najviša od 25 do 29 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu toplo, promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jugozapadni.

Najniža temperatura oko 15 C, najviša oko 26 C. Uveče i tokom noći moguća kratkotrajna kiša ili pljusak.

U subotu i nedelju, na Uskrs, promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo i u većem delu suvo, a kratkotrajna kiša biće lokalnog karaktera.

U noći od nedelje ka ponedeljku i u ponedeljak, prolazno naoblačenje i zahladenje, ponegde sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom.

U utorak i sredu pretežno sunčano i toplije, a od četvrtka promenljivo oblačno, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sutra još toplije

Izvor: Radio 021, 29.Apr.2021

U Novom Sadu će sutra biti toplo i promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima...Najniža temperatura biće oko 13, a najviša oko 26 stepeni...U subotu i nedelju biće promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo i u većem delu suvo. Oba dana će maksimalna dnevna temperatura biti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.