Kakve nas vremenske prilike očekuju?

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakve nas vremenske prilike očekuju?

Naoblačenje koje će usloviti manji pad temperature i pojačan severozapadni vetar sutra pre podne će zahvatiti severne i zapadne, a posle podne i uveče i ostale krajeve, uslovljavajuci ponegde slabu kisu.

Najniža temperatura od 9 do 18, najviša od 22 na severu do 30 stepeni, na jugu.

U Beogradu, ujutru i pre podne pretežno sunčano i toplo, od sredine dana naoblačenje sa padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

Najniža temperatura oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 18, najvsisa oko 25 stepeni.

U nedelju prijatnije, sa dužim sunčanim periodima i suvo.

U ponedeljak novo naoblačenje sa severa i zapada koje će usloviti osetan pad temperature, kišu i pljuskove mestimično, jaki i olujni severozapadni  vetar, do kraja dana proširiće se na čelu zemlju.

Od utorka promenljivo i hladno za ovo doba godine, ponegde sa kišom, a na visokim planinama i kratkotrajnim snegom uz jutarnji mraz.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.