Kakva iznuda: Terali mladiće da im plaćaju piće

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva iznuda: Terali mladiće da im plaćaju piće

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu uhapsili su S. G. (22), A. B. (21) i Đ. V. (24) iz Velikog Gradišta, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela protivpravno lišenje slobode i iznuda.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Sumnja se da su njih trojica 19. avgusta u Velikom Gradištu primorali jednog mladića, koji je bio sa svojim drugom, da ih vozi po gradu, a zatim da im plaćaju pića u više ugostiteljskih objekata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saopštila je danas PU Požrevac.

Oni se sumnjiče da su potom od dvojice oštećenih oteli lančić, ličnu kartu i 1.400 dinara, kao i da su im tražili 60 evra i viski kako bi im vratili lančić i ličnu kartu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu, navedeno je u saopštenju.

Kragujevac: Osumnjičeni za iznudu i mučenje

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primorali mladiće da ih voze i plaćaju im pića

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2019

Trojica osumnjičenih od oštećenih su oteli lančić, ličnu kartu i 1.400 dinara, a zatim tražili 60 evra i viski za otkup Policija je uhapsila trojicu mladića iz Velikog Gradišta: S.G. (22), A.B. (21) i Đ.V. (24), zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela protivpravno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.