Kako su đaci uradili test iz maternjeg jezika? VIDEO

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 20:35

Kako su đaci uradili test iz maternjeg jezika? VIDEO

Beograd -- Učenici osmog razreda osnovne škole iz cele Srbije polagali su danas završni ispit iz srpskog, odnosno maternjeg jezika.

Ministarstvo prosvete saopštilo je da je prvi dan završnog ispita, tokom koga su učenici osmog razreda polagali test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, protekao u redu.

Učenici će sutra, u četvrtak, 22. juna polagati test iz matematike u 9 časova, dok će u isto vreme u petak, 23. juna rešavati test iz jednog od pet predmeta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za koji su se ranije opredeli.

O tome kako su uradili test i da li su zadaci bili teški, govorili su učenici za TV Prva. Oni su govorili i o svojim željama kada su srednje škole u pitanju.

Više o tome saznajte u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.