Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se menjaju muški kriterijumi

I muškarci poput žena menjaju kriterijume odabira partnerki tokom godina. To savršeno što traže nije isto u tinejdžerskom dobu, kada su mladi ili zreli muškarci, pokazuju istraživanja.

Do dvadesete su apsolutno zaokupljeni izgledom "predmeta obožavanja". O karakteru i ličnosti uopšte ne razmišljaju. Izgled i seks su im na prvom mestu, mada su i tu skloni lutanju jer su nezreli.

U tridesetim godinama polako počinju da shvataju da je kvalitet izuzetno važan. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Mnogo im je bitnije da imaju nekoga uz sebe sa kim mogu sadržajno da komuniciraju. Uz to, dodatni podsticaj imaju u prijateljima, koji su takođe sazreli i žele da imaju stalnog partnera.

U četrdesetim, ukoliko su sami, traže ženu koja je samostalna, nezavisna finansijski i duhom, sa kojom će provoditi vreme. Istina, u ovim godinama malo koji muškarac je "solo", a ako i jeste, najčešće je razveden ili ima problem u ostvarivanju veze.

U pedesetim muškarci žude za romansom, stabilnošću i finansijskom sigurnošću. Manje im je važna karijera žene koja ih zanima, kao i to da li je porodičan tip ili ne. U ovim godinama traže društvo osobe sa kojom se dobro slažu, uživaju i streme zajedničkim ciljevima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.