Kako je protekao Miličićev debi u kik boksu?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2014, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je protekao Miličićev debi u kik boksu?

Neslavan debi Darka Miličića u kik boksu! Nekada velika košarkaška nada i drugi pik na NBA draftu 2003. godine morao je u drugoj rundi da preda meč Subotičaninu Radovanu Radojčinu, zbog povrede leve potkolenice.

U prvoj rundi, košarkaš koji se letos definitivno penzionisao pokazao je da ume dobro da udara, ali je u uvodnim trenucima zaradio nezgodnu povredu. Pokušao je da nastavi meč, ali je rana bila duboka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pa je na startu druge runde došlo do prekida.

"Uf, baš sam se umorio. Bolje da sam otišao u kafanu. Mogao sam fizički da nastavim meč, ali povreda je učinila svoje. Nije loše za početak. Biće bolje", rekao je Miličić po završetku debija u ringu.

Inače, Darko je izašao u majici sa natpisom "Četnici Srbija", a na leđima je pisalo "Kosovo je srce Srbije". Tokom predstavljanja sa razglasa je zagrmela "Gračanica".
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hrvati o Miličiću: Očajan je bokser, vrhunski advokat ratnog huškača...

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2014

Debi Darka Miličića, bivšeg NBA košarkaša, u rungu nije prošao slavno. Sve je bilo gotovo u drugoj rundi kada je zbog povrede morao da preda borbu Radovanu Radojčinu. Ali, interesantno je da su se Miličićem i njegovom novom karijerom bavili Hrvati, pa su u celu priču kako samo oni znaju upleli...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.