Kako je izgledala Megan Foks u 7. osnovne?!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2010, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je izgledala Megan Foks u 7. osnovne?!

Zahvaljujući skeniranim stranicama godišnjaka osnovne škole "John Hopkins Middle School" javnost je saznala kako je popularna lepotica Megan Foks izgledala u sedmom razredu osnovne škole.

Zajedno sa drugim učenicima, i fotografija Megan Foks je objavljena u godišnjaku generacije 1998./1999.

Kako prenose strani mediji, spornu fotografiju je anonimno objavila učenica te osnovne škole, koja je godinu dana starija od Megan pa tvrdi da je nije lično poznavala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Iako je nasmejana na fotografiji, Megan je ranije izjavila da iz osnovne škole ne nosi samo lepe uspomene. Naime, mlada glumica se požalila da su je devojčice u školi često zadirkivale jer je htela da postane glumica.

'Moju školu su pohađale neke zaista zle i okrutne devojčice koje su me redovno, iako su znale da je moja velika želja da postanem glumica, zadirkivale zbog toga", rekla je Megan za "Showbizspy".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.