Kako je Džesika Simpson napravila milijardu dolara

Izvor: Blic, 08.Dec.2010, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Džesika Simpson "napravila" milijardu dolara

Američka pevačica i glumica Džesika Simpson u možda trenutno ne može da se pohvali muzičkim uspesima (dva poslednja albuma su prodata u mizernom tiražu), ali sigurno nema razloga za nezadovoljstvo budući da je za samo nekoliko godina izgradila modnu imperiju vrednu više od milijardu dolara!

Tridesetogodišnja Džesika je 2007. godine zajedno sa majkom pokrenula modnu liniju "Jeanswear” a prodaja odeće, obuće, intimnog veša, parfema i torbi koje je kreirala Simpsonova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je samo u ovoj godini dostigla cifru od 750 miliona dolara.

Naredne godine, plavuša iz Ebilejna u Teksasu će kolekciju upotpuniti i sa sportskom opremom, a po prvim procenama to će joj u 2011. doneti još najmanje 250 miliona dolara. Njeni proizvodi nisu basnoslovno skupi (u proseku koštaju od 39 do 120 dolara), a američki modni stručnjaci smatraju da je Džesikin modni uspeh očekivan.

"Ona je devojka iz komšiluka i svi je vole, od tinejdžera do četrdesetogodišnjaka. Ona je njihova modna ikona i ljudi se poistovećuju sa njom”, kaže Vins Kamuto, vlasnik licence za modnu liniju "Jeanswear”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Modna kuća Džesike Simpson vredna oko milijardu dolara

Izvor: NaDlanu.com, 08.Dec.2010

NJUJORK, 8. decembra 2010. (Beta) - Pevačica Džesika Simpson u poslednje vreme je manje aktivna na muzičkoj sceni pošto se posvetila izgradnji modne imperije čija je vrednost procenjena na oko milijardu dolara. Modna linije 30-godišnje Džesike Simpson, koja uključuje obuću, aksesoare, odeću...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.