Kako da besplatno igrate igre s konzola na kompu

Izvor: Mondo, 18.Maj.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da besplatno igrate igre s konzola na kompu

Nabavite EMULATOR - evo kako!



Da biste stare konzolaške igre poterali na svojoj (ne treba vam zver) PC mašini potrebno je da preuzmete Emulator, raspakujete ga i preuzmete ROM igre koju volite. Emulacioni softver omogućava izbor više legendarnih konzola, a princip igranja je isti - preuzmi Emulator, raspakuj sve, pokreni emulator, skini >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ROM igre i - IGRAJ!

Svi koji žele da igraju igre na ovaj način morali bi da kupe stare igre i konzole ili da ih imaju od ranije, jer je to jedini legalan način da se koriste ROM-ovi igara. Emulacioni softver je kao takav legalan i slobodan za korišćenje, ali ROM igara može da bude predmet spora oko autorskih prava ukoliko nemate originalan kertridž ili disk sa igrom.

Preporučujemo neku od ovih igara i čekamo komentare ispod i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.