Kako balansira kamion na ivici provalije?!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2010, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako balansira kamion na ivici provalije?!

Vozač kamiona je bukvalno bio na ivici života kada se njegov natovareni kamion, posle otkazivanja kočnica, zaustavio iznad provalije duboke 122 metra, piše "The Sun".

Iz policije je rečeno da je kamion, koji je prevozio 40 tona uglja, išao prebrzo izlazeći iz rudnika Ćingžen u jugozapadnoj Kini.

Pošto je udario u sigurnosnu barijeru, vozač je izgubio kontrolu nad kamionom koji je usporio prošavši kroz nasip peska.

"Pesak je bio dovoljan samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uspori kamion koji se zaustavio iznad provalije. Vozač je bio uveren da će umreti. Bilo nam je teško da ga ubedimo da napusti kabinu i pređe na zadnji deo kamiona kako bi bio na sigurnom", rekao je portparol policije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.