Kafići u zgradama duže otvoreni

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafići u zgradama duže otvoreni

BANJALUKA - Radno vrijeme ugostiteljskih objekata u Banjaluci smještenih u stambeno-poslovne zgrade je produženo za sat vremena u odnosu na dosadašnje.

Odlučeno je to na posljednjem zasjedanju Skupštine grada.

Prema Odluci o izmjeni Odluke o određivanju radnog vremena ugostiteljskim objektima, oni tako mogu da rade od sedam do 23 časa u zimskom periodu te od sedam do 24 časa u ljetnom periodu, čime je izjednačeno radno vrijeme sa drugim ugostiteljskim objektima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << smještenim van objekata kolektivnog stanovanja.

Donošenje ove odluke inicirali su Zanatsko-preduzetnička komora regije Banjaluka - sekcija ugostitelja i Udruženja radnika ugostiteljstva i turizma.

"Posebno ljeti treba da radimo duže sat vremena jer imamo više gostiju, a radili smo samo do 23 časa, na šta smo se žalili i mi i gosti. Ovako ćemo sada raditi do ponoći", rekao je jedan ugostitelj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.