Kada probate EDGING, zaboravićete na običan seks!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jan.2017, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada probate EDGING, zaboravićete na običan seks!

Prevod reči "edging" je “biti na ivici, rubu, što znači da dovedete osobu do samog vrhunca i onda tu stanete. Dođete među oblake, ali ne možete da ih dotaknete. Radi se o pojačavanju uzbuđenja, aludiranju na više, očekivanju, čekanju, žudnji, približavanju, gladi i napokon oslobađanju.

Ova priča će vam pojasniti o čemu se zapravo radi u "edgingu".

- Na najbolji orgazam koji sam ikad imala morala sam da čekam dva dana. Doslovno - priča svoje iskustvo jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << devojka.

- Kad smo moj ljubavnik i ja došli u krevet, njegova je ruka bila između mojih nogu. Njegovi su se prsti tek malo pomicali. Dok je gledao televiziju, odsutno se igrao mojom vaginom. Dovodio me do ludila. Zatim je otišao po pivo i promenio program. Uživao je u tome što me ostavlja da čekam. I ja takođe. Iščekivanje je bilo neverovatno.

Foto-ilustracija: Profimedia

"Da li sve u redu, draga?", pitao me uz smešak.

Sve što sam mogla je da stenjem. Zatim je posegnuo za igračkom za koju je znao da će me dovesti do ludila – “Lelo INA Wave”. On se istovremeno pomera i vibrira. Uključio ga je i držao ravno ispred mog nosa dok nisam počela da cvilim od želje. A nakon toga se spustio. Uskoro sam počela da vrištim. I tad, kad sam već bila blizu orgazma, poljubio me i rukom čvrsto stisnuo moju vaginu dok nisam osetila kako orgazam iščezava. Skoro sam zaplakala kad je ugasio svetla. Bilo mi je toliko vruće da satima nisam mogla da zaspim. To je bilo takvo mučenje. I tako zabavno.

Kad sam se ujutru probudila bila sam na rubu. Čim sam otvorila oči, on me čekao.

"Da li ti treba nešto, ljubavi?", prošaptao je.

Foto-ilustracija: Profimedia

Jedva sam se suzdržala da ne skočim na njega. Ali, samo sam raširila noge i zajecala. Onda je sve opet počelo. Dovodio me do samog ruba orgazma. I na samo korak do cilja bi sve prekinuo i čekao. Prišao bi i onda se povukao. I opet ispočetka. Bila sam u stanju poput transa ili izuzetnog uzbuđenja i želje kad mi je napokon dozvolio da svršim. I tad sam mogla imati onoliko orgazama koliko sam htela. To je bio najbolji seks ikad i jedan od najupečatljivijih orgazama u mom životu.

Suzdržavanje od orgazma je neverovatno prijatno. To je vrlo pametan način za korištenje tzv. Erotske jednačine: Prepreka (Da li smem da doživim orgazam?) + Zabrana (Bolje da ne svršim dok ova igra ne bude gotova, a preklinjanje nije nimalo feministički!) + Iščekivanje (Hoću li ovaj put doživeti orgazam?) + Želja (Molim te, da ovaj put dođem do kraja!).

Foto-ilustracija: Profimedia

"Edging" (suzdržavanje od orgazma) postalo mi je omiljena seksualna igra i rado preporučujem ljudima da je igraju u paru ili sami. Kad sami igrate "edging" okružite se omiljenim igračkama i postavite tajmer. Dozvolite sebi određenu seksualnu aktivnost samo onoliko dugo koliko je trajala i poslednji put. Kad sat zazvoni – obustavite sve! Nakon toga morate da sačekate bar pet minuta pre nego što nastavite. Odlažite tako orgazam bar tri puta pre nego što svršite.

Kad je najbolji seks u pitanju, ne radi se samo o genitalijama već o korištenju seksualne energije. "Edging" je odličan način da postignete orgazam i budete nestašni - objasnila je ova dama.

Pogledajte šta žene najčešće nabavljaju u seks šopu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.