Kad skuvate testeninu, evo kako da je pravilno cedite

Izvor: Vesti-online.com, 07.Maj.2018, 03:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad skuvate testeninu, evo kako da je pravilno cedite

Testeninu kad skuvate presipate u cediljku? Izgleda da niste u pravu i da ne koristite cediljku pravilno. Isprobajte ovaj trik kada sledeći put budete kuvali testeninu, sigurno vam neće ispadati sa strane.

Izgleda da postoji mnogo lakši način da se to uradi. Stavite cediljku preko šerpe i okrenite da voda iscuri. Na ovaj način, testenina ostaje u šerpi, bez vode, spremna za dalju upotrebu.

Nakon što je devojka pod nadimkom "Daiabela" objavila ovaj trik na Tviteru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobila je desetine hiljada pozitivnih komentara od ljudi koji su konstatovali da su cediljku zapravo koristili na sasvim drugačiji način.

Sada su pronašli odlično rešenje da testeninu ne skupljaju po sudoperi, već da jednostavno i lako ocede vodu od testenine.

Good morning to everyone. Just saw this on Facebook and spazzed. pic.twitter.com/YB8qJ2a1g5— Sunshine Girl (@Daibellaaa) 02. октобар 2017.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.