Kad Meksikanci pošalju pakete pogrešnom dileru

Izvor: Mondo, 21.Jun.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Meksikanci pošalju pakete pogrešnom dileru

Nije svaki diler isti, posebno ne automobila i droge

Foto: promo/Ford

Svi vlasnici novih modela Ford Fusion u Kanadi bi trebalo da prekontrolišu rezervnu gumu, jer postoji mogućnost da sadrži pakete nelegalnog metamfetamina.

Policija je u 13 Fordovih salona širom istočne Kanade pronašla drogu.

"Met" je inicijalno pronašao jedan radnik u Fordovom salonu u Ontariju, jer je uvideo da se u jednom automobilu nalazi rezervni točak koji nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << originalan. A nakon što je "premetio" i dodatnu težinu, zaposleni je otkrio da je unutrašnji deo gume ispunjen paketima druge, pa je kontaktirao policiju.

Problematični modeli Forda Fusion su doprimljeni vozom iz Fordove fabrike u Meksiku, a ustanovljeno je da su svi stigli u istoj turi.

Do sada je otkriveno 180 kilograma metamfetamina, čija je vrednost viša od tri miliona evra.

Ovo nije prvi put da meksički kartel ovako šalje drogu ka SAD i Kanadi. Pre nekoliko godina, američka policija je takođe u rezervnom točku novih modela Ford Fusion pronašla velike količine marihuane, vredne više od milion evra. I ovi automobili su bili poslati vozom iz Meksika.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.