Kad Bojan Marović peva za svoju dušu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2010, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Bojan Marović peva za svoju dušu

Odlično raspoloženi gosti u beogradskom kafiću "Betty boop", uživali su u subotu uveče uz živu muziku i brojne domaće pop i rok hitova. U opuštenoj atmosferi i prijatnom ambijentu veselilo se sve do ranih jutarnjih časova, a svojim pevanjem, goste je počastio i poznati pevač Bojan Marović.

Među gostima bio je i poznati pop pevač Bojan Marović koji je došao da se opusti u društvu najbližih prijatelja i devojke, s kojom je tokom večeri razmenjivao nežnosti ne krijući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svoje emocije.

U ponoć se, potpuno neočekivano, mladi crnogorski pop pevač na oduševljenje svih prisutnih latio mikrofona i dodatno razveselio goste. Narednih sat i po vremena svi prisutni zajedno sa Bojanom pevali su kako njegove, tako i hitove njegovih kolega, a pevač je iskoristio priliku i da premijerno predstavi novu pesmu koju je sam pisao i koja će se naći na njegovom novom albumu.

Sudeći po reakciji gostiju kafića i aplauzu koji je dobio nema sumnje da će ova pesma postati još jedan njegov veliki hit.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.