KŽ:Dečak stradao na školskom terenu

Izvor: B92, 04.Okt.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KŽ:Dečak stradao na školskom terenu

Metalna konstrukcija gola pala je danas oko 17:40 na 12-godišnjeg dečaka iz Knjaževca dok je igrao fudbal sa drugovima i usmrtila ga na licu mesta,saznaje Blic.

Nesreća se dogodila na sportskom terenu Srednje tehničke škole u Knjaževcu.

Kako je Tanjugu rekla portparolka Policijske uprave Zaječar Jelena Ciganović, policijski uviđaj je u toku, posle kojeg će biti poznate okolnosti koje su dovele do nesreće.

Tokom poslednjih mesec dana ovo je druga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nesreća u kojoj su maloletnici povredjeni na sportskom igralištu.

Naime, 17. septembra na sportskom igralištu Gaj u Barajevu teško je povredjen jedanaestogodišnji dečak kada je na njega pao metalni okvir gola.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dečak poginuo u školskom dvorištu

Izvor: RTS, 04.Okt.2014

Metalna konstrukcija gola pala je na 12-godišnjeg dečaka iz Knjaževca i usmrtila ga na licu mesta, javlja dopisnik RTS-a. ..Maloletni dečak iz Knjaževca smrtno je stradao danas oko 17.40, kada je na njega pala konstrukcija gola u dvorištu Srednje tehničke škole...Kako je rekla portparolka Policijske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.