KVAR NA MOTORU, SILAJDŽIĆ NE DOLAZI U BEOGRAD

Izvor: Kurir, 25.Maj.2010, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVAR NA MOTORU, SILAJDŽIĆ NE DOLAZI U BEOGRAD

SARAJEVO - Iz kabineta predsedavajućeg Predsjedništva BiH Harisa Silajdžića jutros je saopšteno da je zbog kvara motora na avionu otkazana današnja poseta Silajdžića Beogradu.

Silajdžić je trebalo da iz Njujorka, gde je učestvovao u sednici Saveta bezbednosti, sinoć otputuje za Minhen i da zatim nastavi put za Beograd.

"Protokol Predsjedništva Bosne i Hercegovine je u kontaktu sa protokolom Predsjednika Republike Srbije i pokušava se naći modalitet za pomjeranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << cijele posjete već za sutrašnji dan", navodi se u saopštenju.

Bilo je predviđeno da Silajdžić danas doputuje u radnu posetu Beogradu i da razgovara sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem. Silajdžić je planirao da u zatvoru u Beogradu poseti Iliju Jurišića, koji se nalazi na izdržavanju 12-godišnje kazne po presudi Veća za ratne zločine Okružnog suda u Beogradu, zbog napada na kolonu JNA u Tuzli 15. maja 1992. godine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.