KURŠUMLIJA: Meštani sela Krčmare brusilicama oslobodili put!

Izvor: Kurir, 13.Dec.2013, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KURŠUMLIJA: Meštani sela Krčmare brusilicama oslobodili put!

Taj put koristimo od kada ja pamtim. Nije mi jasno ko je smislio da se zatvori. Mi to nećemo dozvoliti jer onda moramo do grada da idemo zaobilaznim putem dužim za desetak kilometara-kaže meštanin Aleksa Aleksić

KURŠUMLIJA- Meštani sela Krčmare presekli su metalni branik koji onemogućuje da se sa njihovog seoskog puta uključe na magistralni put Niš-Priština i tako najkraćim putem stignu do grada.

Ovu ogradu postavila je firma >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << „Srbija autoput“ po nalogu JP „Putevi Srbije“, zbog nebezbednog uključenja.

Prema rečima meštanina Alekse Aleksića meštani neće dozvoliti da im se zatvori put kojim idu od pamtiveka.

-Taj put koristimo od kada ja pamtim. Nije mi jasno ko je smislio da se zatvori. Mi to nećemo dozvoliti jer onda moramo do grada da idemo zaobilaznim putem dužim za desetak kilometara-kaže Aleksić.

Podsetimo, pre dva dana „Srbija autoput“ je pokušala da postavi ogradu ali su ih meštani sprečili.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Meštani sela Krčmare brusilicama oslobodili put

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Dec.2013, 01:20

Meštani sela Krčmare presekli su metalni branik koji onemogućuje da se sa njihovog seoskog puta uključe na magistralni put Niš-Priština i tako najkraćim putem stignu do grada.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.