KRVAVI PIR: Uleteo u hotel pa IZREŠETAO tri osobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 08:21

KRVAVI PIR: Uleteo u hotel pa IZREŠETAO tri osobe

Troje kanadskih turista ubio je naoružani napadač u jednom hotelu u meksičkom letovalištu Plaja del Karmen.

Zvaničnici su ocenili da je reč o ciljanom napadu na osobe koje su imale krivične dosijee.

Jedna od žrtava je tokom transporta u bolnicu preminula od zadobijenih povreda, rekao je državni sekretar za javnu bezbednost države Kintana Ru Lusio Ernandez Gutijerez.

Državno tužilaštvo je kasnije na Tviteru objavilo da je prva osoba koja je unbijena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "imala krivični dosije zbog trgovine drogom, korišćenja lažnog identiteta", a drugi Kanađanin je, kako se navodi preminuo od zadobijenih povreda.

Druga preminula žrtva "takođe je imala kriminalni dosije", navodi tužilaštvo.

Napadač je uspeo da pobegne u gustu tropsku vegetaciju koja okružuje park Kskaret na Rivijeri Maji i do sada nije ujhvaćen.

Državni sekretar za javnu bezbednost države Kintana Ru Lusio Ernandez Gutijerez je rekao da je pucnjava "rezultat svađe između gostiju hotela".

Ovaj napad u luksuznom hotelu je samo još jedan u nizu oružanih napada na rivijeri Maja na poluostrvu Jukatan, u kojima su, u unakrsnoj vatri poginuli ili povređeni turisti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Meksiko: Naoružani napadač ubio troje Kanađana u hotelu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2022

Troje kanadskih turista ubio je naoružani napadač u jednom hotelu u meksičkom letovalištu Plaja del Karmen...Zvaničnici su ocenili da je reč o ciljanom napadu na osobe koje su imale krivične dosijee...Jedna od žrtava je tokom transporta u bolnicu preminula od zadobijenih povreda, rekao je državni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.