KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV BIVŠEG DIREKTORA STANDARDA

Izvor: Kurir, 28.Feb.2012, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV BIVŠEG DIREKTORA "STANDARDA"

POŽAREVAC - Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Radosava Ž. (52) iz Velikog Gradišta, bivšeg direktora Javnog komunalnog preduzeća "Standard" Veliko Gradište zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja, saopštila je danas požarevačka policija.

On je osumnjičen da je krajem 2010. godine izdao usmeni nalog poslovođi za održavanje zelenila ovog komunalnog preduzeća da sačini radni nalog za sadnju cveća >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tokom 2007. godine za parkove u Velikom Gradištu i da na ime troškova prevoza cveća iz mesta Kusiće koje je od Velikog Gradišta udaljeno oko osam kilometara, preduzeću "INV Mitrović" Zatonje uplati iznos od oko 500.000 dinara.

Izvršenim proverama policija je utvrdila da ovo preduzeće ne poseduje dokumentaciju za nabavljene količine cveća, ugovorenu cenu cveća, ne poseduje dokaz o dobavljačima kao ni ugovore neophodne za realizaciju nabavke.

- Ništa od ove dokumentacije ne postoji osim faktura za prevoz gde je ovom privatnom preduzeću za uslužne delatnost isplaćen novac na štetu preduzeća na čijem se čelu Radosav Ž. tada nalazio - navedeno je u saopštenju

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.