KRIVAC: Zlatan naredio sudiji da izbaci dvojicu igrača Barse

Izvor: Kurir, 06.Apr.2013, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIVAC: Zlatan naredio sudiji da izbaci dvojicu igrača Barse

Prvotimac Pari Sen Žermena naterao sudiju da izbaci van terena igrače španskog kluba zbog ukazivanja lekarske pomoći a posle te akcije švedski napadač je postigao prvi gol za svoj klub

PARIZ - Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahomović najveći je "krivac" što se Barselona žalila na suđenje Volfganga Štarka na utakmici protiv Pari Sen Žermena u okviru prvog meča četvrtfinala Lige šampiona.

Svetski mediji su preneli da je španski klub uputio žalbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog ofsajda iz kojeg je švedski napadač postigao prvi gol za svoj tim, međutim prava je istina da su se iz "Blaugrane" žalili na akciju koja je prethodila golu.

Tada je Štark, na insistiranje i gestikulaciju Ibrahimovića, poslao van terena u tom trenutku povređene Maskerana i Albu, pa je Barselona sa devet igrača branila korner posle kojeg je primila gol.

Ibrahimović je prvo zviždanjem, a potom i mahanjem pokušao da privuče pažnju glavnog sudije meča, a kada je uspeo u tome, onda mu je sugerisao rukom da dvojicu fudbalera izbaci iz igre dok im se ne ukaže lekarska pomoć.

Štark je poslušao "savet", ali je time napravio materijalnu grešku pošto pravila nalažu da sudija nema obavezu da da pošalje van terena više od jednog igrača iz istog tima.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.