KRISTIJAN MOLI TAMARU DA GA SPASE ZATVORA Krimos se plasi robije

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2016, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRISTIJAN MOLI TAMARU DA GA SPASE ZATVORA Krimos se plasi robije

Uvlakača: Golubović tražio od svog advokata da se sastane s Đurićevom da bi promenila iskaz u policiji u njegovu korist

Kristijan Golubović preko svog advokata moli Tamaru Ðurić da promeni iskaz, koji bi trebalo ponovo da da 18. februara.

Kriminalac, koji je dve nedelje bio u pritvoru zbog javnih pretnji bivšoj cimerki s „Farme“, nada se da će klaberka govoriti u njegovu korist da bi ga spasla robije!

Nije se naučio pameti

- Tražio >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je da je njegov advokat pozove na sastanak i zamoli da govori pohvalno o njemu. Kriminalcu je najbitnije da Tamara kaže da njegov status na društvenoj mreži nije shvatila kao pretnju i da su njih dvoje sada u korektnim odnosima. Neizvesno je da li će klaberka uopšte prihvatiti da se sastane s njim - rekao je naš dobro obavešten izvor.

Tim povodom pozvali smo Đurićevu, koja je potvrdila naša saznanja.

- Preko posrednika su me pitali da svedočim u Kristijanovu korist! Naime, zvala me je jedna drugarica i rekla da Kristijanov advokat želi da se vidimo, ali sam rekla da nema potrebe za tim. Neću da ga branim, ali neću ni da učestvujem u tim glupostima. Ostaću suzdržana. On sam zna šta je radio. Kako seješ, tako žanješ. Nisam ja Majka Tereza da ga spasavam zatvora, niti sudija da mu sudim - kaže Tamara u jednom dahu.

Priznaje da ipak ne bi volela da Kristijan zbog nje završi iza rešetaka.

- Ne bih volela da ode u zatvor, ali ako se posle 20 godina nije naučio pameti, neće ni sada. Ja ne odlučujem o njegovoj sudbini. Čovek je toliko gluposti uradio u životu, sigurno neće zbog mene da ga hapse. Što se mene tiče, ja ga ne bih poslala u zatvor. Njemu zatvor ne može da pomogne, već neka druga ustanova - zaključuje Tamara.

Podsetimo, Kristijan je bio u pritvoru zbog otvorenog pisma Tamari.

- Tvrdim da je Tamara Đurić, zvana Ganka, zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju ni da je taknu, a kamoli urade sve ono što zaslužuje zbog svog prljavog i brzog jezika - samo je jedan deo onoga što je napisao na Fejsbuku, a što mu se stavlja na teret.

Podneo žalbu

Inače, Golubović je pre tri dana podneo žalbu na prvostepeno rešenje Osnovnog suda, kojim je odbijena njegova molba za odlaganje izvršenja zatvorske kazne zbog šverca heroina. Kristijan očekuje da žalba bude prihvaćena i da se ponovo veštači lekarska dokumentacija na osnovu koje pokušava da odloži još skoro četiri godine robije, koliko mu je preostalo.

Balerina

KRISTIJAN JE TELETABIS!

U telefonskom razgovoru Stanija se pravdala zašto Kristijana nije posetila dok je bio u bolnici.

- Kad sam zvala da te vidim dok si bio u bolnici, rekli su mi da se samo je.eš s Balerinom i da ti nije ništa - rekla mu je starleta, aludirajući na njegovu vezu s Jelenom Milošević Balerinom.

Novosađanka je poludela kad je to čula.

- Eto im, pa nek se prepucavaju. Očigledno se zeznuo i ispao naivni teletabis. To sve donekle govori o njoj, ona je ljiga, go.no i nije kvalitetna osoba - rekla je Balerina za jedan portal.

O svađi

PLJUNULI SU JEDNO DRUGOM U LICE

Tamara Ðurić kaže da je očekivala da će se Stanija i Kristijan na kraju posvađati.

- Tim snimkom telefonskog razgovora međusobno su se učinili kretenima. Eto, dva prijatelja ne znaju šta je sram ni blam. Zbog nekoliko hiljada evra pljunuli su jedno drugom u lice. To je razočaravajuće, imaju dovoljno velike uši i nek se pokriju njima - kaže Ðurićeva.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.