KRIK: Agencija za borbu protiv korupcije proverava vikendicu

Izvor: Danas, 10.Apr.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIK: Agencija za borbu protiv korupcije proverava vikendicu

Agencija za borbu protiv korupcije ponovo proverava da li je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić prekršio zakon tako što je naknadno prijavio da poseduje vikendicu na Zlatiboru, javlja danas Mreža za istraživanje kriminala i korupcije KRIK. Članak KRIK: Agencija za borbu protiv korupcije proverava vkendicu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Agencija za borbu protiv korupcije ponovo proverava da li je Radojičić na vreme prijavio vikendicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Apr.2019

Agencija za borbu protiv korupcije ponovo proverava da li je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić prekršio zakon tako što je naknadno prijavio da poseduje vikendicu na Zlatiboru, objavila je danas Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK)...Poratal navodi da je Radojičić vikendicu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.