KRAGUJEVAC: Uhapšen vozač koji je pregazio pešaka!

Izvor: Kurir, 14.Okt.2013, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAGUJEVAC: Uhapšen vozač koji je pregazio pešaka!

Policija tereti Đorđa S. da je škodom na seoskom putu pregazio pešaka, a zatim pobegao sa mesta nesreće

JAGODINA -  Aleksandar J. (53) poginuo je kada je na njega u subotu uveče na putu kroz selo Donja Sabanta naleteo automobil čiji je vozač Đorđe S. (39) iz Jagodine pobegao sa mesta nesreće, ali je uhapšen i zadržan u policiji do 48 sati.

Kako je saopštila policija, beživotno telo Aleksandra J. nađeno je oko podneva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << narednog dana, na udaljenosti od oko 12 metara od kolovoza.

Osnovano se sumnja da je Đorđe S. 12. oktobra 2013. godine ''škodom'' naleteo na pešaka Aleksandra J. (53) iz Donje Sabante, navodi policija.

Aleksandar J. i vozilo ''škoda'' kretali su se desnom stranom kolovoza, smerom od Kragujevca prema Jagodini.

Policija je identifikovala vozača koji se vozilom udaljio sa mesta nezgode a danas će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužiocu u Kragujevcu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.