KOMPANIJA TIGAR NAJBOLJE SARAĐUJE SA INVESTITORIMA

Izvor: Kurir, 19.Nov.2010, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMPANIJA "TIGAR" NAJBOLJE SARAĐUJE SA INVESTITORIMA

PIROT - Kompanija "Tigar" je, u okviru Devete međunarodne konferencije Beogradske berze, osvojila prvu nagradu za razvoj odnosa sa investitorima. Izbor kompanije koja je uspostavila najbolje odnose sa investitorima u 2010. godini zasnovan je na kriterijumima kao što su saopštavanje informacija bitnih za odlučivanje investitora, komunikacijska strategija kompanije i otvorenost za investitore.

U obrazloženju Komisije, koja je ocenjivala ovaj izbor, navodi se da materijali koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kompanija "Tigar" priprema za investitore, internet prezentacija, kao i nastup u direktnim odnosima sa investitorima kompanije, mogu poslužiti kao model drugim domaćim kompanijama i dobra praksa kojoj treba težiti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompanija Tigar ima najbolje odnose sa investitorima

Izvor: Economy.rs, 19.Nov.2010

Beogradska berza proglasila je danas pirotski Tigar kompanijom koja je ostvarila najbolje odnose sa investitorima u 2010. godini.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.