KOLIKO MU ZAISTA ZNACITE 3 sigurna nacina da proverite

Izvor: medio.rs, 13.Nov.2015, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLIKO MU ZAISTA ZNACITE 3 sigurna nacina da proverite

Ove 3 stvari otkriće vam da li za njega samo prolazna avantura ili ipak nešto ozbiljnije...

Iako ima dosta indikatora na osnovu kojih možete zaključiti da li gubite vreme u novoj vezi ili joj ipak ima spasa, predlažemo da se bazirate na 3 ključne stavke.

Ukoliko se pronalazite u sledećim rečenicama, razmislite da li je vreme za razgovor ili prekid.

Uopšte ne poznajete njegove prijatelje.

U slučaju da on ima veliki broj prijatelja, a vi >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ste upoznali samo njih nekoliko i to slučajno, znak je da vas ne vidi kao bitnu osobu u svom životu, niti planira zajedničku budućnost s vama… Osoba kojoj značite i koja želi da bude sa vama imaće i želju da poznajete svaki deo njegovog života, uključujući naravno i prijatelje.

Ne želi da drugi znaju da ste zajedno.

Ako vas frajer s kojim se zabavljate ne ispušta iz ruku u vašem ili njegovom stanu, ali vas u javnosti gotovo uopšte ne pogleda niti vas dotakne, znak je da ne želi da vas predstavite drugima... ili barem ne još.

Ne pokazuje želju da vas bolje upozna.

Onaj vredan vašeg truda i pažnje, učiniće sve da vas zadivi, ali i da sazna što više o vama i vašem životu. Odabraće prijatan restoran, zainteresovano će ispitivati o vašim željama, interesima, planovima o bdućnsoti… Ako ne želi da uloži malo truda, znak je da želi samo usputnu avanturu.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.