KOD KOKINOG BRODA SAOBRAĆAJ U PREKIDU PO PET SATI

Izvor: Kurir, 14.Sep.2010, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOD KOKINOG BRODA SAOBRAĆAJ U PREKIDU PO PET SATI

NOVA VAROŠ - Na deonici od Kokinog Broda do Nove Varoši zbog postavljanja završnog sloja asfalta na delu magistrale Beograd - južni Jadran, od sutra će saobraćaj biti u prekidu pet sati dnevno.

Direktor gradnje užičkih "Puteva" u Prijepolju Sabahudin Kozica rekao je da će saobraćaj biti u potpunosti obustavljen desetak dana od 8 do 13 sati.

"Dobili smo dozvolu Ministarstva za infrastrukturu i saobraćajne policije i u vremenu od 8 do 13 putnička vozila i autobusi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << biće usmeravani od Bistrice do Kokinog Broda alternativnim pravcem preko Pribojske Banje", kazao je Kozica.

Teretna vozila i šleperi, kako je objasnio, zbog propusne moći alternativne deonice moraće u pomenutom terminu da čekaju na parkinzima. Deonica od Kokinog Broda do Nove Varoši duga je 9,5 kilometara i njenim završetkom kompletna trasa magistrale prema moru biće rekonstruisana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od danas saobraćaj u prekidu do 13 časova

Izvor: Danas, 14.Sep.2010

Na deonici od Kokinog Broda do Nove Varoši, zbog postavljanja završnog sloja asfalta na delu magistrale Beograd - južni Jadran, od danas će saobraćaj biti u prekidu pet sati dnevno.

Nastavak na Danas...

Zatvaranje puta Kokin Brod - Nova Varoš

Izvor: S media, 15.Sep.2010, 11:04

Na delu magistralnog puta od Kokinog Broda do Nove Varoši od danas će biti potpuno obustavljan saobraćaj svakog dana u pediodu od 8 do 13 časova, zbog izvodjenja radova na ugradnji završnog sloja asfalta, najavljeno je iz "Puteva Srbije"...Saobraćaj će biti obustavljan do završetka izvodjenja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.