KOBNO PRIVOĐENJE: Provalnik umro od infarkta dok su ga hapsili!

Izvor: Kurir, 03.Dec.2013, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOBNO PRIVOĐENJE: Provalnik umro od infarkta dok su ga hapsili!

Zorana N. (34) pokosio infarkt kad ga je policija privela zbog krađe televizora

KIKINDA - Lekari mogli samo da konstatuju smrt!

Zorana N. (34) iz Kikinde zadesio je infarkt u trenutku kad je policijska patrola pokušala da ga privede nakon što je iz prijateljeve kuće ukrao LCD televizor!

Nesvakidašnji slučaj dogodio se u blizini pružnog prelaza na periferiji Kikinde, a Zorana N. i Miroslava T. (30) iz Kikinde policiji je prijavio njihov prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << , iz čije su kuće ukrali televizor. Nakon što su zgranutog čoveka išamarali, Zoran i Miroslav su na bicikl natovarili televizor, a ubrzo ih je presrela i policijska patrola.

- Kad su osumnjičeni odbili da pokažu lične karte, policajci su im predočili da će morati da ih privedu. Miroslav je tad napao policajce, ali je brzo savladan i na ruke su mu stavljene lisice. Na policajce je nasrnuo i Zoran, ali mu je iznenada pozlilo.

Odmah je alarmirana Hitna pomoć. Svi pokušaji lekara da ga reanimiraju bili su bezuspešni. Kad je dopremljen u bolnicu, konstatovano je da je preminuo prirodnom smrću - potvrdio je za Kurir izvor blizak istrazi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.