KMF Novi Pazar večeras u Smederevu

Izvor: SandzakPress.net, 23.Feb.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF Novi Pazar večeras u Smederevu

Novi Pazar – Klub malog fudbala Novi Pazar gostovaće večeras Smederevu u 13. kolu Prve futsal lige i pokušaće da se revanšira tom rivalu za poraz (3:4) u prvom delu prvenstva. Novopazarci su sedmi u elitnom takmičenju sa 16 bodova, dok je Smederevo na šestoj poziciji sa dva boda više. Oba tima zabilježila su pobjede na startu prolećne polusezone. Pazar je na svom terenu savladao Kopernikus sa 3:0, dok su Smederevci slavili protiv Kalče u Nišu rezultatom 4:1. Utakmica u Smederevu počeće u 20 časova. (radiostoplus)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Tesna pobeda niških odbojkaša

Izvor: NTV.rs, 23.Feb.2015

U 16.kolu Prve lige odbojkaši Niša pobedili su Kosovsku Mitrovicu sa 3:2. Tako je prvi bod otišao iz Hale „Čair“, ali i sa dva nova niški odbojkaši ubedljivo vode na tabeli sa 42 boda, pet više od prvih pratilaca. Bio je to susret pun oscilacija. Domaći su rutinski dobili prvi set sa 25:20,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.