KLOPKA: Đorđe Sanader ubijen na kućnom pragu

Izvor: Kurir, 25.Apr.2013, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLOPKA: Đorđe Sanader ubijen na kućnom pragu

Ubica je Đorđa Sanadera (31) u tri sata noću pozvao da izađe iz stana, a kad se Đorđe pojavio, ispalio je u njega smrtonosni hitac i pobegao s mesta zločina

PANČEVO - Namamio ga u klopku!

Đorđe Sanader (31) ubijen je juče ujutru ispred zgrade u kojoj je živeo u pančevačkom naselju Misa. Njega je, kako saznajemo, oko tri ujutru telefonom pozvao ubica i rekao mu da siđe ispred zgrade.

- Čim se pojavio na ulaznim vratima, napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je pucao u Sanadera, koji je pokušao da dopuže do ulaza. Nije uspeo i izdahnuo je na ulici - kaže naš izvor blizak istrazi. On dodaje da policija proverava šta je motiv zločina.

- Postoji mogućnost da je dilovao drogu, pominje se da je uzeo neki automobil koji nije platio, a moguće je i da je reč o sukobu oko devojke. Da li je nešto od toga tačno, pokazaće istraga - rekao je naš izvor.

Sanaderovi prijatelji tvrde da se Đorđe nije bavio kriminalom.

- Nikome nije dugovao novac niti je imao imao pare. Bio je sasvim normalan mladić koji se nije bavio kriminalom - tvrde oni.

(M. D.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.