KAO DA JE MIHAJLOVIĆ TU: Fudbaleri Srbije u glas pevali himnu

Izvor: Kurir, 05.Mar.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO DA JE MIHAJLOVIĆ TU: Fudbaleri Srbije u glas pevali himnu

Iako pevanje himne višenije obaveza selektor Drulović odlučio da Adem Ljajić ostane na klupi

Fudbalska reprezentacija Srbije, igra u Dablinu prijateljski meč sa Republikom Irskom, a iako je vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović po dolasku na klupu, rekao da pevanje himne "Bože pravde" zbog koje je Adem Ljajić bio u nemilosti bivšeg selektora Siniše Mihajlovića, svi fudbaleri startne postave našehg tima su predvođeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Drulovićem otpevali svečanu pesmu Srbije.

Da li zbog neprijatnosti od pre dve godine i meča sa Španijom u Švajcarskoj ili nečeg drugog, tek Drulović je odlučio da bivši fudbaler Partizana, a sada zvezda Rome Adem Ljajić ostane na klupi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.