KANJE VEST: Ja sam Bog, najveća rok zvezda na planeti!

Izvor: Kurir, 12.Jun.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KANJE VEST: Ja sam Bog, najveća rok zvezda na planeti!

Šta vam nije jasno u rečenici da sam ja Bog? Zar ja nisam najveća rok zvezda na svetu? Zar nisam ja taj koji je uticao na sve muzičare? Zar nisam osvojio devojku koju sam želeo i zasnovao porodicu, pita se Kanje u pesmi

Reper Kanje Vest i muž starlete Kim Kardašijan izgleda obožava sebe. On je u svojoj novoj pesmi opevao svoju malenkost...

"Zar ja nisam najveća rok zvezda na svetu? Zar nisam ja taj koji je uticao na sve muzičare? Zar nisam osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << devojku koju sam želeo i zasnovao porodicu", pita se američki reper u dokumentarcu pompeznog naziva "Novi zavet Kanje Vesta"

Za jedne je arogantni reper sa ogromnim egom, za druge je sve što on kaže istina, a jedno je sigurno - Kanje Vest je uspeo da ode korak dalje i sa svojim dokumentarnim filmom "Novi zavet Kanje Vesta" u kojem objašnjava zašto je Bog, ponovo uzburka duhove.

U video klipu koji traje 34 minuta na jednom mestu su prikupljene sve najzanimljivije Vestove izjave, a između ostalog, on kaže:

"Šta vam nije jasno u rečenici da sam ja Bog? Zar ja nisam najveća rok zvezda na svetu? Zar nisam ja taj koji je uticao na sve muzičare? Zar nisam osvojio devojku koju sam želeo i zasnovao porodicu? Zar nisam izazvao frku kod dva predsednika", deklamuje Kanje.

Pogledajte Vestov "Novi zavet".

http://www.youtube.com/watch?v=SI2EowIn9EM

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.