KAKVA GRDOSIJA: Kod Novog Sada pao som od 80 kila

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA GRDOSIJA: Kod Novog Sada "pao" som od 80 kila

Novosađanin Aleksandar Stijaković upecao je danas na Dunavu kod Žeželjevog mosta u Novom Sadu soma kapitalca od oko 80 kilograma i dugačkog 1,96 metara.

Foto: Ilustracija: Youtube/Screenshot/Catfish World by Yuri Grisendi

Ribolovac je soma upecao iz čamca oko 11.00 časova, a mamac su bili durbok i pijavica.

"Kad je povukao morao sam da odsidrim čamac, a som - grdosija vukao me Dunavom jedno stotinjak metara. Kad sam video da ne mogu da ga izvučem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zovnuo sam prijatelja Martina, takođe pecaroša, koji je došao do mene za tri, četiri minuta i onda smo počeli da ga izvlačimo", ispričao je Stijaković za novosadski Radio 021.

Gružansko čudovište: Upecao soma od 2,4 metra

On je dodao da ih je som odvukao oko 300 metara od mesta gde ga se upecao, a onda se izdigao na površinu.

Prema njegovim riječima, som kapitalac je njegov najveći ulov u 40-godišnjoj pecaroškoj karijeri.

Prošle godine pecaroš Predrag Radosavljev upecao je soma teškog 105 kilograma i dugačkog 2,5 metara, takođe na Dunavu kod Žeželjevog mosta.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

GRDOSIJA OD 80 KILOGRAMA Novosađanin upecao soma kod Žeželjevog mosta (FOTO)

Izvor: Blic, 03.Okt.2018

Novosađanin Aleksandar Stijaković upecao je danas na Dunavu kod Žeželjevog mosta u Novom Sadu soma kapitalca od oko 80 kilograma i dugačkog 1,96 metara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.