KAKAV JUBILEJ: Bomba Forlana za trijumf Urugvaja!

Izvor: Kurir, 21.Jun.2013, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV JUBILEJ: Bomba Forlana za trijumf Urugvaja!

Sjajni napadač je u 100. meču u dresu reprezentacije postigao sjajan gol za važan trijumf Urugvaja

Fudbaleri Urugvaja savladali su u sjajnom meču ekipu Nigerije rezultatom 2:1, i tako praktično obezbedili plasman u polufinale Kupa Konfederacija.

Junak utakmice bio je maestralni napadač Urugvajaca, Dijego Forlan, koji je u svom jubilarnom 100. meču za nacionalni tim, postigao fantastičan gol za pobedu.

Urugvaj je poveo golom Dijega >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Lugana, međutim, Obi Mikel je do kraja prvog dela meča uspeo da izjednači rezultat. Konačan rezultat postavio je iskusni Forlan na startu drugog poluvremena.

Bio je to 34. gol Forlana u dresu Urugvaja. On je tako postao najbolji strelac reprezentacije u istoriji, sa jednim golom više od Luisa Suareza.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.