KAFANSKI OBRAČUN: Komšije se zbog devojke ubadale i tukle kočevima

Izvor: Kurir, 05.Maj.2014, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAFANSKI OBRAČUN: Komšije se zbog devojke ubadale i tukle kočevima

R. K. (34) i M. J. (39) najpre celu noć proveli zajedno u kafani, a onda se posvađali i nasrnuli jedan na drugog

KOSJERIĆ - Poznanici sprečili krvoproliće!

Komšije R. K. (34) i M. J. (39) povređene su u kafanskoj tuči koja se juče u cik zore dogodila u Kosjeriću, a povod za tuču bio je, kako se nezvanično saznaje, jedna devojka!

- Dvojica prijatelja su pre okršaja satima sedela zajedno za stolom, ali kako je vreme odmicalo, tako su sve više dizali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << glas jedan na drugog. Na kraju, oko 5.30 njihov verbalni sukob, koji je pratilo još nekoliko njihovih prijatelja, pretvorio se u klasičnu tuču koja se iz kafane preselila na obližnji parking. Tamo je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, iza jednog parkiranog autobusa R. K. izvadio perorez, njime nasrnuo na M. J. i isekao ga po podlaktici - rekao je izvor Kurira.

Međutim, ni povređeni muškarac nije ostao dužan!

- M. J. je odmah zgrabio drveni kolac koji mu se našao pri ruci i njime udario R. K. po glavi! Na sreću, poznanici koji su se zatekli na licu mesta uspeli su da smire strasti i pozvali su Hitnu pomoć - rekao je naš sagovornik.

(Z. Š.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.