Izvor: Piplmetar.rs, 24.Jun.2023, 11:31

Juventus predložio UEFA da ih izbaci iz Evrope

Zvuči neverovatno, ali ovo je pokušaj nagodbe zbog kazne koja im svakako sledi

Foto: Tanjug/Ap


Juventus je sam predložio da bude izbačen iz kvalifikacija za Ligu konferencija, dok čeka da mu UEFA izrekne kaznu zbog kršenja finansijskog fer-pleja.
„Stara dama“ je zbog oduzimanja 10 bodova prošle sezone ostala bez plasmana u Ligu šampiona i izborila tek kvalifikacije za treće po jačini evropsko takmičenje.
Međutim, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Torinu im se baš i ne mili da igraju u trećerazrednom takmičenju, uz to im nije isplativo, a ujedno bi pokušali da to iskoriste kako bi ublažili kaznu koja ih čeka od strane evropske kuće fudbala zbog kršenja finansijskog fer-pleja.
Zato su oni, prema informacijama „Tuttosporta“, predložili UEFA nagodbu da ih izbaci iz Lige konferencija i da odustanu i povuku se iz projekta Superlige.
(Telegraf.rs)


Video: Vlahovićev menadžer za Telegraf: Pregovori sa Juventusom poslednjeg dana vođeni su 16-17 sati

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Juventus predložio UEFA da ih izbaci iz Evrope

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jun.2023

Zvuči neverovatno, ali ovo je pokušaj nagodbe zbog kazne koja im svakako sledi Juventus je sam predložio da bude izbačen iz kvalifikacija za Ligu konferencija, dok čeka da mu UEFA izrekne kaznu zbog kršenja finansijskog fer-pleja. “Stara dama” je zbog oduzimanja 10 bodova prošle sezone...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.