Juventus ponudio 52 miliona evra za Karlosa Teveza

Izvor: Politika, 15.Jul.2011, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus ponudio 52 miliona evra za Karlosa Teveza

BEOGRAD – Uprava Juventusa ponudila je Mančester sitiju 52 miliona evra za Karlosa Teveza, rekao je Andres Sančez, predsednik Korintijansa koji takođe želi da angažuje napadača.

„Mančester je taj koji će doneti odluku o transferu. Koliko znam Juventus je ponudio 52 miliona evra za Teveza, ali napadač je izrazio želju da ode iz Evrope”, kazao je brazilskim medijima predsednik Korintijansa.

Klub iz Sao Paula je za Teveza ponudio oko 40 miliona evra.

„Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << se i dalje nadamo, ali možemo samo da čekamo. Da sam na mestu predsednika Mančester sitija, ne bi prodavao Teveza. Ipak, očigledno je da Tevez želi da ode odande, a svaki ugovor može da bude raskinut”, kazao je Sancež.

Tevez želi da se vrati u Južnu Ameriku kako bi bio bliži porodici, a za Korintijans je već igrao u periodu od 2004. do 2006. godine.

Prošle sezone Tevez je za Mančester siti postigao 23 gola u 39 utakmica.

Beta

objavljeno: 15/07/2011

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JUVENTUS PLAĆA 52 MILIONA EVRA ZA TEVEZA

Izvor: Kurir, 15.Jul.2011

BEOGRAD - Uprava Juventusa ponudila je Mančester sitiju 52 miliona evra za Karlosa Teveza, rekao je Andres Sančez, predsednik Korintijansa koji takođe želi da angažuje napadača..."Mančester je taj koji će doneti odluku o transferu. Koliko znam Juventus je ponudio 52 miliona evra za Teveza, ali...

Nastavak na Kurir...

Juventus ponudio 52 miliona evra za Teveza

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2011

Uprava Juventusa ponudila je Mančester sitiju 52 miliona evra za Karlosa Teveza, rekao je danas Andres Sančez, predsednik Korintijansa koji takođe želi da angažuje napadača..."Mančester Siti je taj koji će doneti odluku o transferu. Koliko znam Juventus je ponudio 52 miliona evra za Teveza,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nova ponuda Korintijansa za Tevesa

Izvor: B92, 16.Jul.2011, 10:20

Brazilski Korintijans poslao je novu ponudu Mančester Sitiju za Karlosa Tevesa...Siti je pre nekoliko dana već poslao ponudu od oko 40 miliona evra za argentinskog napadača, a ovoga puta su je poboljšali za više od pet miliona...Teves je za Korintijans igrao od 2004. do 2006. godine, a brazilski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.