Juventus odustaje od Sergeja zbog Golovina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus odustaje od Sergeja zbog Golovina

Šampion Italije Juventus odustao je od dovođenja srpskog reprezentativca iz Lacija Sergeja Milinković-Savića jer je preskup, pa se u potpunosti okrenuo transferu Aleksandra Golovina iz moskovskog CSKA, prenosi "Goal.com''.

Klub iz Torina sklopio je dogovor sa igračem po kome će zarađivati tri miliona evra godišnje, dok CSKA  zahteva obeštećenje od 29 miliona evra, što je za devet manje od onoga što je Juventus ponudio.

"Stara dama'' je tako odustala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića jer je prethodno dovela Emrea Džana iz Liverpula, a u veznom redu imaju još Miralema Pjanića, Samija Kediru, Bleza Matuidija i Rodriga Bentakura.

Golovin je pažnju na sebe skrenuo odličnim igrama u prva dva kola Mundijala i jedan je od najzaslužnijih za plasman u osminu finala i dve pobede reprezentacije Rusije.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.