Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve sigurno korača ka tituli, Toti za preokret

TORINO - Fudbaleri Juventusa nastavljaju put ka novoj tituli sigurnim koracima, a Roma je skoro riješila borbu za treće mjesto.

"Stara dama" je ubjedljivo savladala Lacio 3:0 u 34. kolu i zadržala devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, Napoli.

Opet je junak Juventusove pobjede bio Paulo Dibala, koji je bio dvostruki strijelac protiv Rimljana. Juve od četvrte uzastopne titule dijeli još 4 boda iz 4 susreta.

Borba za plasman u kvalifikacije za >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Ligu šampiona je sve bliža konačnom raspletu. Roma opet nije blistala, ali ima Frančeska Totija.

"Princ Rima" je ušao kao rezerva u igru u 86. minutu i u naredna tri minuta sa dva gola donio preokret protiv Torina na 3:2.

"Vučica" je tako iskoristila poraze Intera i Fiorentine na gostovanjima u Đenovi i Udinama te stekla ogromnih sedam, odnosno devet poena prednosti nad direktnim rivalima u borbi za mjesto koje vodi u kvalifikacije za elitno takmičenje.

De Majo je u 77. minutu srušio Inter za veliko slavlje Đenove, dok su Sapata i Tero donijeli Udinezeu 2:1 protiv "Viole" za bijeg od zone ispadanja na osam bodova.

Kjevo je iskoristio dva isključenja igrača Frozinonea u Veroni te deklasirao rivala sa 5:1, za četvrtu pobjedu u posljednjih pet kola.

"Leteći magarci" su tako napredovali do diobe osme pozicije sa Lacijom, a na samo četiri boda su od šestoplasiranog Milana.

Palermo je osvojio važan bod u borbi za opstanak. Golom Strune u 76. minutu je izbjegao poraz od Atalante. Bilo je 2:2 na Siciliji.

Empoli je minimalnim rezultatom protiv otpisane Verone vjerovatno riješio brigu oko opstanka. Junak je bio iskusni Masimo Makarone.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.