Jutro veoma hladno, tokom dana će biti sunca

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutro veoma hladno, tokom dana će biti sunca

U Srbiji će ujutro biti veoma hladno sa umerenim i jakim mrazem, a tokom dana će biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, severni i severoistočni.

Jutarnja temperatura kretaće se od minus 12 do minus šest, a najviša dnevna od jedan do četiri stepena Celzijusa.

U Beogradu će biti pretežno sunčano. Vetar će biti slab i umeren, severoistočni. Jutarnja temperatura biće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oko minus šest, a najviša dnevna oko dva stepena Celzijusa.

U većem delu Srbije narednih sedam dana će biti pretežno sunčano.

Jutarnji mraz će biti u slabljenju a dnevna temperatura u ponedeljak u manjem, od utorka u osetnijem porastu.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

U većem delu zemlјe biometeorološke prilike mogu nepovolјno uticati na nervno labilne osobe i cerebrovaskularne bolesnike.

Tegobe su moguće i kod osoba sa srčanim i reumatskim obolјenjima. Promenlјivo raspoloženje i glavobolјa su mogući kod meteoropata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.