Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Sep.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jug Srbije između Prištine i Beograda

Ove nedelje je u Prištini poslanik u Skupštini Srbije Riza Haljimi podržao ideju kosovskog opozicionog lidera Ramuša Haradinaja da se pri Vladi Kosova formira kancelarija za pitanje Albanaca na jugu Srbije. Šta očekuju Albanci na jugu Srbije od te kancelarije, a kako o toj inicijativi razmišljaju u Beogradu?

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

PRIZNAJEM KOSOVO!

Izvor: Press, 17.Sep.2008

Jedini albanski poslanik u Skupštini Srbije otvoreno kaže da priznaje lažnu državu Kosovo i da ga Ustav i zakoni ne obavezuju!. .Jedini albanski poslanik u Skupštini Srbije, lider Partije za demokratsko delovanje Riza Halimi, kaže u intervjuu za Press da priznaje nezavisno Kosovo i da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.