Jovanović: Vlast rešila problem KiM kao Milošević

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Vlast rešila problem KiM kao Milošević

Smena vladajuće kolacije je neophodna, pošto za godinu dana nije uspela da reši ključne probleme građana, rekao je danas Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović, i najavio da se ta partija sprema za izbore u Beogradu na jesen.

On je na Skupštini gradskog odobra LDP-a u Beogradu ocenio da je Srbija godinu dana "u slobodnom padu", da je ekonomski bankrotirana i moralno degradirana.

  Srbija u slobodnom padu: Čedomir Jovanović

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << /> 

"Posle godinu dana vidimo da osim iluzije i zavaravanja, vladajuća kolacija nije sposobna da pronađe rešenja za probleme. Rešili su pitanje Kosova kao Milošević (Slobodan), a uzroci tog problema su ostali ovde među nama", rekao je Jovanović.

 

Prema njegovim rečima, deo građana vladajućoj koaliciji dao je podršku na majskim izborima 2012. godine, zato što su u njoj prepoznali "đinđićevski karakter" i dodao da su sada shvatili da su se prevarili.

 

Jovanović je kazao da LDP treba da pronađe podršku, upravo kod tog dela građana koji su, kako je naveo "prethodno izgubili poverenje u LDP". On je rekao da očekuje lokalne izbore u Beogradu na jesen i zatražio od svog gradskog odbora da se se na njima bori konkretnim idejama.

 

"Ne sme više da se desi da napredujemo na republičkoj listi, a da u Beogradu ostanemo ispod cenzusa", upozorio je Jovanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.